Masthead header

NEW BORN

 

NEW BORN

Als fotograaf vind ik het mooi om foto’s te maken van bijzondere momenten in het leven, herinneringen die je vast wilt houden. Zo ben ik destijds begonnen als bruidsfotograaf, maar al snel breidde mijn werk zich uit naar oa. newborn fotografie.

Nu bijna drie jaar geleden mocht ik zelf moeder worden van onze zoon. En de foto’s die in de eerste weken van ons gezinnetje zijn gemaakt zijn me altijd extra dierbaar. Ik vond het prachtig en bijzonder om moeder te worden en tijdens de eerste weken leek ons kleintje even de enige te zijn die bestond. Soms wilde ik de tijd wel stilzetten, omdat alles zo snel leek te gaan, maar anderzijds vond ik het ook fijn om de draad van het gewone leven weer op te pakken. En nu is de tijd in een zucht drie jaar verder en ben ik blij dat ik het prille begin kan terug zien door de foto’s. Als newborn fotograaf vind ik het geweldig om voor andere ouders dat nieuwe begin van leven vast te leggen. Mooi, puur en persoonlijk.

Werkwijze

Omdat ik jullie een tastbare herinnering wil geven van de eerste momenten als gezin kom ik bij jullie thuis voor de newborn shoot. Dit is vaak de meest ontspannen plek voor het hele gezin.
Qua timing is het mooi om een datum te prikken binnen de eerste 2 maanden. Hierin kijken we samen naar wat voor jullie prettig is. Op de dag zelf neem ik ruim de tijd voor de fotoshoot zodat er genoeg tijd is om te voeden en te ontspannen. Ook als je kindje even een huil uurtje heeft is dat geen probleem.
Ik zal de fotoshoot niet heel strak regisseren, maar leg ook vast wat het moment brengt. Als er broertjes of zusjes aanwezig zijn dan werkt het vaak ontspannen om ongedwongen foto’s te maken. Ook vind ik het mooi om de interactie tussen jullie en je kindje vast te leggen.
Kortom als fotograaf ben ik flexibel en voeg ik me naar de situatie en ga ik altijd voor de mooiste beelden en het beste wat ik jullie kan geven.

Contact

Ben jij zwanger of is je dochter, zus of vriendin in verwachting en lijkt een newborn shoot jou geweldig om te krijgen of om kado te geven? Neem dan zsm contact met mij op dan kunnen we alvast kennis maken en leg ik je alle ins en outs uit en kun je eventuele vragen stellen.

Wie weet tot horens!