Masthead header

NEW BORN

 

NEW BORN

Mensen boeien me, fascineren me en geven me energie. Ieder mens is zo uniek en mooi op z’n eigen manier. Ik raak er niet op uitgekeken en daarom is lifestyle fotografie het juiste beroep voor mij. Ik mag kijken, meeleven en schoonheid vastleggen, puur zoals het is. En omdat daar mijn hart ligt is het vastleggen van een nieuw mensje, klein prachtig wezentje, zo ontzettend leuk om te doen. Trotse ouders die vol liefde en verwondering zijn. Broers en zussen, soms nog onwennig met de kleine nieuwe baby, maar vaak zo trots en dankbaar voor de gezinsuitbreiding. Ik voel me bevoorrecht dat ik op deze mooie momenten even binnen mag komen in een gezin en mag vastleggen wat er gaande is, zodat de herinneringen aan deze bijzondere tijd tastbaar blijven.

Werkwijze

Omdat ik jullie sfeervolle foto’s wil geven van de eerste momenten als gezin  kom ik bij jullie thuis voor de newborn shoot. Dit is vaak de meest ontspannen plek voor het hele gezin en vooral voor de mama en de baby.
Qua timing is het mooi om een datum te prikken binnen de eerste 2 maanden. Hierin kijken we samen naar wat voor jullie prettig is. Op de dag zelf neem ik ruim de tijd voor de fotoshoot zodat er genoeg tijd is om te voeden en te ontspannen. Ook als je kindje even een huil uurtje heeft is dat geen probleem.
Ik zal de fotoshoot niet heel strak regisseren, maar leg ook vast wat het moment brengt. Als er broertjes of zusjes aanwezig zijn dan werkt het vaak ontspannen om ongedwongen foto’s te maken. Ook vind ik het mooi om de interactie tussen jullie en je kindje vast te leggen.
Kortom als fotograaf ben ik flexibel en voeg ik me naar de situatie en ga ik altijd voor de mooiste beelden en het beste wat ik jullie kan geven.

Contact

Ben jij zwanger of is je dochter, zus of vriendin in verwachting en lijkt een newborn shoot jou geweldig om te krijgen of om kado te geven? Neem dan zsm contact met mij op dan kunnen we alvast kennis maken en leg ik je alle ins en outs uit en kun je eventuele vragen stellen.

Wie weet tot horens!