Masthead header

Prijzen

Het liefst hou ik de prijzen zo overzichtelijk mogelijk zodat je precies weet waar je aan toe bent als je mij boekt. Vandaar dat ik hier drie duidelijke en volledige pakketten aanbied. Als jij een specifieke vraag hebt betreft een fotoshoot of offerte mag je altijd contact met me opnemen. Ik sta open voor leuke ideeën en kijk graag wat ik voor je kan betekenen.

img_1896
try2
IMG_6035

Bruidsfotografie
1090,- euro

6 uur fotografie

Jullie ontvangen min. 300 foto’s in volle resolutie op USB stick.

Voor bruidsfotografie ben ik te boeken vanaf 6 aaneengesloten uren op een dag. Ik vind het erg leuk om elkaar vooraf aan de bruiloft te spreken of te ontmoeten om zo jullie wensen door te spreken en af te stemmen op mijn mogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om mij voor meer uren te boeken op jullie trouwdag.

Bruidsvideografie
1090,- euro

6 uur film

Als je mij boekt om jullie bruiloft te filmen ontvangen jullie een highlight film, zoals je hier op de site kunt bekijken en daarnaast ontvangen jullie een long film van zo’n 25 min met extra sfeerbeelden en een uitgebreide terugblik op de dag.

Ik ben vanaf 6 aaneengesloten uren te boeken, maar kan natuurlijk ook voor meer uren ingezet worden.

NewBorn Fotoshoot
250,- euro

min. 30 foto's

Een newborn fotoshoot doe ik altijd bij jullie thuis. In jullie eigen sfeer en op de meest ontspannen plek voor de baby.

Ik neem 2 uur de tijd voor de fotoshoot zodat we tijd genoeg hebben om ontspannen en mooie foto’s te maken. Jullie ontvangen binnen twee weken min. 30 foto’s in volle resolutie

Extra uren bijboeken? Dat is mogelijk vanaf 100,- per uur voor zowel bruidsfoto- en videografie

Alle prijzen zijn incl btw en reiskosten binnen Nederland.